UUDET JA VANHAT OMAKOTITALOT

Väitämme, että uuden ja vanhan omakotitalon kunnosta huolehtiminen on käytännössä ihan samanlaista. Vuodenajat ja säätilat ovat uusille ja vanhoille taloille samat, molempia uhkaavat samat ukkoset, pakkaset, sateet ja sulamisvedet. Me, Koti Love Oy, keskitymme nimenomaan kodin huoltoon. Olemme huomanneet, että kodin hyvällä hoidolla on positiivinen vaikutus yllättävän moneen elämänalueeseen. Käydään kuitenkin alkuun vähän konkretiaa läpi.

MOLEMPIA PITÄÄ HUOLTAA

Sekä uudessa että vähän vanhemmassa kodissa asukkaan tehtävä on tarkistaa ja huolehtia, että talon katto, seinät, lattia, ikkunat ja ovet ja talon sisältämä tekniikka ovat ehjiä ja toimivat niin kuin niiden on suunniteltu toimivan. Uudenkaan talon asukas ei siis voi vain asua möllöttää, vaan myös uusi koti vaatii tarkistuksia ja huoltoa talon huolto-ohjelman mukaisesti.

Vaikka sekä uusien että vanhojen talojen kuntoa on tarkkailtava, huollossa on toki myös eroja. Uudessa talossa havaittu vika menee usein takuuseen, ja me autamme myös takuun alaisissa korjauksissa. Uudet talot sisältävät myös enemmän tekniikkaa, jonka säätö ja ylläpito kuuluu ammattilaiselle. Meidän puoleen kääntyminen ei suinkaan ole häpeä, vaan asukkaan ja talon parhaaksi.

Vanhoissa taloissa on todennäköisempää, että joku osa on tullut tiensä päähän, eikä niitä suurimpia remontteja voi vältellä loputtomasti. Vanha puutalo hedelmäpuiden katveessa saattaa olla elämäsi suurin unelma ja satsaus. Hyvin huollettuna se pitää myös arvonsa!

SÄÄNNÖLLISESTÄ HUOLLOSTA PELKKÄÄ HYÖTYÄ

Hyvin huollettu koti on viihtyisä ja mukava asua, talotekniikan käyttöikä pitenee, omaisuuden arvo säilyy tai jopa nousee, yllätysten todennäköisyys pienenee ja yleinen asioista murehtiminen vähenee. Yllättäen töissäkin menee mukavammin, parisuhde kukoistaa ja lapsistakin kasvaa fiksuja ja hyväkäytöksisiä.

Ja vaikka ihan kaikkea hyvää ja kaunista ei kodin huolellisella huollolla saavuttaisikaan, on se kuitenkin erinomainen satsaus elämänlaatuun ja omaisuudestasi huolehtimista.

Tilaa meidät kotikäynnille, tehdään toiveidesi ja kotisi ominaisuuksien mukainen huoltosuunnitelma!