Meistä

Asumisen viihtyvyyden puolesta

Me Koti Lovella haluamme parantaa asumisen viihtyvyyttä. Asumisen viihtyvyys taas on suoraan yhteydessä kodin kuntoon ja kodin kunto huolenpitoon. Sekä uudessa että vähän vanhemmassa kodissa asukkaan tehtävänä on siis tarkistaa ja huolehtia, että talon katto, seinät, lattia, ikkunat ja ovet ja talon sisältämä tekniikka ovat ehjiä ja toimivia. Me haluamme helpottaa tätä taakkaa.

Me tuomme sekä huolto- että ylläpitopalvelut helposti asiakkaan saataville. Haluamme aina tarjota asiakkaalle parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Aina ei esimerkiksi ole vikaa korjatessa syytä laittaa kaikkea uusiksi, vaan jos huollettavalle kohteelle voidaan saada järkevällä toteutuksella vaikkapa viisi vuotta lisäaikaa, sitten tehdään niin. Koska ymmärrämme, että korjaukset voi tehdä kohdistetusti, emme myy sinulle turhaa remonttia.

Palvelumme perusta on kymmenien vuosien kokemuksemme rakennuksen, saneerauksen, talotekniikan ja huollon parista. Ammattitaitomme lisäksi toimintaamme ohjaa sukupolvien takainen viisaus. Erään omistajamme appiukko, tarkka ja taitava puuseppä aikanaan, tapasi sanoa:


”Siitä ei ainakaan oo mitään haittaa, jos kaiken tekee justiinsa!”

 

Nämä kahdeksankymmenen vuoden takaiset sanat ovat olleet Koti Loven toiminnan ohjenuora ja tulevat viitoittamaan tietä myös tuleville sukupolville. Kaiken mitä teemme, pyrimme tekemään viimeisen päälle, sillä jos projektin alkupäässä oikoo, tulee lasku maksettavaksi myöhemmin. Miksei siis tehtäisi kaikkea ihan justiinsa, siitä ei ainakaan ole mitään haittaa!