Meistä

Tilojen toimivuutta ja asumisen viihtyvyyttä

Liike- ja hoivakiinteistössä työskennellään jopa ympäri vuorokauden. Tilojen tulee olla toimivat ja viihtyisät, jotta työntekijät ja asiakkaat viihtyvät niissä. Pyrimme löytämään aina parhaan mahdollisen ratkaisun tilaajan ja käyttäjän tarpeisiin. Tilojen muunneltavuus on tärkeä osa joka suunnitteluvaiheessa. Hyvällä suunnittelulla mahdollistetaan tilojen korkea käyttöaste.

Koti on paikka, jossa vietämme kuitenkin suurimman osan ajastamme. Hankesuunnittelussa pyrimme huomioimaan eri elämäntilanteissa olevat asukkaat. Suosimme rakentamisessa korkeatasoista arkkitehtuuria. Sinun on mahdollista suunnitella tyylikäs, toimiva ja aikaa kestävä koti yhdessä arkkitehdin kanssa.

Me tarjoamme myös kiinteistöjen huolto- ja ylläpitopalvelut helposti asiakkaan saataville. Haluamme aina tarjota asiakkaalle parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Toiminnassamme huomioimme myös ympäristövaikutukset. Korjausvaiheessa ei aina tarvitse laittaa kaikkea uusiksi, vaan jos huollettavalle kohteelle voidaan saada järkevällä toteutuksella vaikkapa viisi vuotta lisäaikaa, sitten tehdään niin. Koska ymmärrämme, että korjaukset voi tehdä kohdistetusti, emme myy sinulle turhaa remonttia.

Palvelumme perusta on kymmenien vuosien kokemuksemme rakennuksen, saneerauksen, talotekniikan parista. Ammattitaitomme lisäksi toimintaamme ohjaa sukupolvien takainen viisaus. Erään omistajamme Isä, tarkka ja taitava puuseppä aikanaan, tapasi sanoa:

 

”Siitä ei ainakaan oo mitään haittaa, jos kaiken tekee justiinsa!”

 

Nämä kahdeksankymmenen vuoden takaiset sanat ovat olleet Koti Loven toiminnan ohjenuora ja tulevat viitoittamaan tietä myös tuleville sukupolville. Kaiken mitä teemme, pyrimme tekemään viimeisen päälle, sillä jos projektin alkupäässä oikoo, tulee lasku maksettavaksi myöhemmin. Miksei siis tehtäisi kaikkea ihan justiinsa, siitä ei ainakaan ole mitään haittaa!