Urakointi ja hankekehitys

Tarjoamme laadukkaita ja yksilöllisiä toimitilaratkaisuja erilaisiin ja eri kokoisiin tarpeisiin.

Joustava ja tarpeeseen sopiva sopimusmuoto

Pitävä aikataulu ja selkeä tiedottaminen

Kustannustehokas ja ennakoitava projekti

Toimintamme keskiössä on asiakkaan kuunteleminen ja tarpeeseen vastaaminen. Vuosikymmenten kokemus, laajat verkostot sekä erinomainen projektijohtaminen takaavat loistavan lopputuloksen.

Toteutamme unelmiesi rakennusprojektin läpi Suomen

Toteutamme erilaiset hankkeet: liikerakennukset, teollisuushallit, hoivatilat, rivitalot, omakotitalot ja loma-asunnot. Meillä on laaja kokemus ja ammattitaito kaikentyyppisten tilojen suunnittelusta ja toteuttamisesta, olipa hanke sitten vasta ajatuksen tasolla tai jo pitkällä suunnittelussa.

Asiakkaanamme saat käyttöösi paitsi asiantuntijamme, myös kattavan verkostomme, joka tukee sinua projektisi kaikissa vaiheissa. Hyödynnämme mielellämme kaikki kontaktimme, jotta projektisi onnistuu juuri toiveidesi mukaisesti.

Riskitön ja räätälöity projekti urakkana tai vuokramallilla

Tarjoamme palveluitamme joustavasti erilaisilla urakkamalleilla: osaurakka, KVR-urakka, projektijohtourakka. Toteutus onnistuu myös vuokramallilla, jossa voit itse vaikuttaa vuokratasoon ja välttää suuret investoinnit. Me huolehdimme koko prosessista vuokrasopimuksen solmimisesta aina suunnitteluun ja rakentamiseen saakka. Näin sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja olla varma, että saat käyttöösi juuri toiveidesi mukaiset tilat sovittuna päivänä.

Referenssit

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja
Jyrki Koponen
Myynti- ja asiakkuusjohtaja​
Mikko Lumila
Työnjohtaja​
Mikko Kurtti​
Vastaava työnjohtaja
Timo Kajula
Liiketoimintajohtaja
Petri Luokkanen
Työnjohtaja
Heimo Kortesalmi

Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin otamme sinuun yhteyttä.