Kaikki kotisi ulkoremontit Oulun talousalueella

Kodin ulkoremontit

Onko talosi kasvot säröillä?

Talon ulkokuori suojaa kotiasi auringolta, tuulelta, kosteudelta ja kylmyydeltä. Siksi talon ulkopintojen kunnossapito ja remontointi on rakennuksen eliniän kannalta ensisijaisen tärkeää.

Hyväkuntoinen talo suojaa kaikissa elämän vaiheissa

Meidän mielestämme oma talo on ihmisen tärkeimpiä paikkoja. Lapsuudenkoti on paikka, jossa luoda lämpimiä varhaismuistoja ja aloittaa elämän ensiaskeleet turvallisesti. Aikuisuudessa talo tarjoaa paikan, jossa olla oma itsensä, viettää vapaa-aikaa perheen kesken ja luoda oma tila. Vanhemmiten koti tarjoaa viihtyisän paikan maailman nurkasta jossa voi nauttia elämästä, viihdyttää perhettä ja tuttavia, ja rauhoittua omien puuhailujen pariin tutussa ympäristössä.

Ota yhteyttä

Talosi tarvitsee apua voidakseen tarjota turvaa

Pidä kodistasi huolta, jotta se voi pitää huolta sinusta

Jotta jokaisen rakas koti voisi tarjota turvaa maailmalta ja luonnon raivokkailtakin voimilta, täytyy talostakin pitää huolta. Taloa täytyy ylläpitää ja huoltaa, ja ajan kuluessa se vaatii isompia remontteja.

Me haluamme kaikille hyvän ja kauniin paikan elää. Siksi päätimme tarjota kaikki talon kunnossapidon palvelut saman katon alta, yhden katon alle. Toteutamme pienten huoltotöiden lisäksi kaikki kotitalojen isommatkin remontit.

Teemme sinun talollesi mm. nämä ulkoremontit

Vesikattoremontit

Putkiremontit

Energiaremontit

Pihat ja ulkoalueet

Mitä voisimme tehdä kotisi hyväksi?