Remontti Kuusamossa

Remontti asiakkaan tarpeen mukaan

Koti Love toteuttaa asiakkaidensa koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin muiden remonttien ja huoltotoimenpiteiden lisäksi myös mökkeihin liittyviä remontteja. Kotien yleisimmät remontit, kuten kylpyhuoneremontti, hoituu meidän avullamme alta aikayksikön. Mikäli haluat korjata vapaa-ajanasuntoasi, eli tuttavallisemmin mökkiäsi, pyydä meiltä tarjous.

Kokonaisvaltainen remontti tai mökkiremontti alkaa asiakkaan yhteydenotosta ja tarpeiden ja toiveiden sekä budjetin kartoittamisesta. Koti Love laskee tarjouksen tilojen mittausten ja teknisten vaatimusten perusteella. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovitaan remontin aloituksesta, mitä ennen käydään läpi remonttiaikataulu ja muut remontointiin liittyvät yksityiskohdat.

Ennen vanhojen kalusteiden ja pintojen purkua koti suojataan tarvittavilta osin. Purkamisen jälkeen tarkistetaan rakenteiden kunto ja tehdään kosteusmittaukset. Mahdolliset vauriot korjataan ennen uusien pintojen asennusta.

Koti Love tekee uusien pintojen pohjatyöt ja sertifikaattien mukaisen vesieristyksen huolellisesti, nykyaikaisia materiaaleja käyttäen. Seinät laatoitetaan ennen lattiamateriaalien ja katon paneelien tai MDF-levyjen asennusta. Lattiamateriaalina käytetään laattojen ohessa nykyisin yhä useammin saumatonta polyuretaanipinnoitetta.

Haluan Koti Loven kotikäynnille