Kylpyhuoneremontit Oulun talousalueella

Hanki uusi upea kylpyhuone yhdellä yhteydenotolla

Koti Love toteuttaa asiakkaidensa koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin muiden remonttien ja huoltotoimenpiteiden lisäksi myös kylpyhuone- ja saunaremontteja. Saunaosaston remontin voi tehdä joko kerralla valmiiksi tai kahdessa osassa: ensin kunnostetaan kylpyhuoneen lisäksi saunan lattia ja esimerkiksi parin vuoden kuluttua uusitaan saunan lauteet ja seinä- ja kattopaneelit.

Jos tiedät valmiiksi millaisen kylpyhuoneen haluat, me toteutamme sen. Mikäli kaipaat ammattiapua uuden kylppärin visiointiin, me autamme sinua luomaan upean kokonaisuuden taloosi.

Mitä saat kun valitset KotiLoven?

Remonttikartoitus

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti alkaa asiakkaan yhteydenotosta ja remonttitarpeiden ja -toiveiden sekä budjetin kartoittamisesta.

Tarjous ja sopimus

Koti Love laskee tarjouksen kylpyhuonetilojen mittausten ja teknisten vaatimusten perusteella. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovitaan remontin aloituksesta, mitä ennen käydään läpi remonttiaikataulu ja muut remontointiin liittyvät yksityiskohdat.

Korkealaatuinen remontti

Vanhempiin kylpyhuoneisiin tehdään asbestikartoitus ja tarvittaessa asbestipurku, jonka toteuttaa siihen erikoistunut alan ammmattilainen. Ennen vanhojen kalusteiden ja pintojen purkua koti suojataan tarvittavilta osin. Purkamisen jälkeen tarkistetaan rakenteiden kunto ja tehdään kosteusmittaukset. Mahdolliset vauriot korjataan ennen uusien pintojen asennusta.

Jättämällä yhteystietosi otamme sinuun yhteyttä remontin mittakäyntiä sekä kustannusarviota varten*

* Takaamme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen, joka ei sido sinua minkäänlaisiin toimenpiteisiin ennen kirjallista sopimusta