KOTITALOUDET

Asut sitten upouudessa älykodissa tai rintamamiestalossa vanhojen hedelmäpuiden keskellä, kotisi on luultavasti arvokkain omaisuutesi. Säännöllinen huolto on ainoa tapa varmistaa, että kotisi on hyvä asua ja omistaa nyt ja tulevaisuudessa.

MIKSI VALITA MEIDÄT

Yksikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri. Me lähdemme etsimään ongelmiin sopivan kokoisia ratkaisuja – joskus on järkevämpää hankkia toteutukselle lisää elinaikaa kuin lähteä vaihtamaan kokonaan uuteen.

 

Tinkimätöntä laatua, mielenrauhaa ja asumisen helppoutta. Sitä on Koti Love.

Remontti- ja saneeraus­palvelut

Kylpyhuone-/
saunaremontit

Kaunis kylpyhuone lisää asumisen mukavuutta

Kaunis ja toimiva kylpyhuone on iso osa kodin kokonaisviihtyvyyttä. Sauna taas on suomalaisen kodin ydin. Toteutamme niin pienet kuin kattavatkin kylpyhuone- ja saunaremontit toiveittesi ja ideoittesi pohjalta.

Pientä ehostusta tai suurempia muutoksia

WC-remontti voi tarkoittaa pientä ehostusta ja pintamateriaalien muutosta tai vaihtoehtoisesti suurempia rakenteellisia muutoksia. Keskustellaan toiveistasi ja suunnitellaan yhdessä haluamasi näköinen WC-tila.

WC-remontit

Keittiö­remontit

Toteutamme unelmiesi keittiön

Keittiö on kodin sydän. Juuri sinun näköisesi keittiö luodaan tarkan suunnittelun pohjalta ja vankkumattomalla ammattitaidolla. Pinnat, kalusteet, rakenteet – niistä syntyy keittiö.

Tiedätkö missä kunnossa kotisi putkisto on?

Käyttövesiputkilla on tietty elinikä, jonka jälkeen ne on hyvä uusia. Aikaisessa vaiheessa toteutettu putkiremontti on paljon edullisempi kuin vesivahingon korjaaminen. Ammattimainen käyttövesiremontti on myös huoleton valinta, sillä kotoa ei tarvitse muuttaa pois väliaikaismajoitukseen. 

Käyttövesi­remontit

Huolto­palvelut

Sekä uudessa että vähän vanhemmassa kodissa asukkaan tehtävä on tarkistaa ja huolehtia, että talon katto, seinät, lattia, ikkunat ja ovet ja talon sisältämä tekniikka ovat ehjiä ja toimivat niin kuin niiden on suunniteltu toimivan. Uudenkaan talon asukas ei siis voi vain asua möllöttää, vaan myös uusi koti vaatii tarkistuksia ja huoltoa talon huolto-ohjelman mukaisesti.

Vaikka sekä uusien että vanhojen talojen kuntoa on tarkkailtava, huollossa on toki myös eroja. Uudessa talossa havaittu vika menee usein takuuseen, ja me autamme myös takuun alaisissa korjauksissa. Uudet talot sisältävät myös enemmän tekniikkaa, jonka säätö ja ylläpito kuuluu ammattilaiselle. Meidän puoleen kääntyminen ei suinkaan ole häpeä, vaan asukkaan ja talon parhaaksi.

Hyvin huollettu koti on viihtyisä ja mukava asua, talotekniikan käyttöikä pitenee, omaisuuden arvo säilyy tai jopa nousee, yllätysten todennäköisyys pienenee ja yleinen asioista murehtiminen vähenee. Yllättäen töissäkin menee mukavammin, parisuhde kukoistaa ja lapsistakin kasvaa fiksuja ja hyväkäytöksisiä.

Ja vaikka ihan kaikkea hyvää ja kaunista ei kodin huolellisella huollolla saavuttaisikaan, on se kuitenkin erinomainen satsaus elämänlaatuun ja omaisuudestasi huolehtimista.

Tilaa meidät kotikäynnille, tehdään toiveidesi ja kotisi ominaisuuksien mukainen huoltosuunnitelma!

Talonmies­palvelut

Yksittäisten huoltotöiden lisäksi voimme ottaa myös pysyvämmän roolin kotisi kunnossapidossa. Ota yhteyttä, niin laaditaan yhdessä kodillesi sopiva huolto-ohjelma. Sen jälkeen sinun ei tarvitse enää miettiä asiaa, sillä me käymme hoitamassa huoltotyöt aina ajallaan ja erikseen pyytämättä.