Ammattitaito ja kokemus takaavat onnistuneen kylpyhuone- ja saunaremontin

KotiLove toteuttaa asiakkaidensa koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin muiden remonttien ja huoltotoimenpiteiden lisäksi myös kylpyhuone- ja saunaremontteja. Saunaosaston remontin voi tehdä joko kerralla valmiiksi tai kahdessa osassa: ensin kunnostetaan kylpyhuoneen lisäksi saunan lattia ja esimerkiksi parin vuoden kuluttua uusitaan saunan lauteet ja seinä- ja kattopaneelit.

Remontti asiakkaan tarpeen mukaan

Ammattitaidolla tehty kylpyhuoneremontti lisää asumismukavuutta ja nostaa kodin arvoa. Kylpyhuoneremonttiin voi kuitenkin liittyä monenlaisia arveluttaviakin ajatuksia: Onko remontintekijä luotettava? Tekeekö hän varmasti kunnolliset vesieristykset ja tarkistaa, ettei uusien pintojen alle jää ongelmia aiheuttavia kosteuksia? Pysytäänkö sovitussa hinnassa ja aikataulussa vai tuleeko lisäksi yllättäviä kuluja, joihin ei ole osannut varautua?

Remontintekijän kokemus ja ammattitaito mahdollistavat onnistuneen kylpyhuoneremonttikokemuksen. Ammattilaisella teetetty remontti voi monista kauhutarinoista huolimatta edetä mutkattomasti, ja lopputuloksena on laadukas, täysin odotuksia vastaava kylpyhuone.

Perinteisesti remonttifirmojen on totuttu ottavan remonteista maksimaalisen hyödyn itselleen myymällä asiakkaalle sellaisiakin tuotteita ja palveluita, joita asiakas ei varsinaisesti tarvitsisi. KotiLoven periaatteisiin kuuluu, että asiakkaan ei tarvitse maksaa turhasta. Remonttia suunnitellessa kaikkea ei tarvitse uusia automaattisesti, vaan homma voidaan hoitaa huomattavasti huokeammalla summalla korjaamalla vain korjausta vaativa kohta, esimerkiksi uusimalla kylpyhuoneesta ja saunasta pelkkä lattia.

KotiLoven toteuttama kylpyhuoneremontti ei vaadi asiakkaalta mitään tilauksen ja maksamisen välissä. Yritys hoitaa niin tarvittavan suojauksen, tarvittavat kosteus- ja asbestikartoitukset ja itse remontin kuin remonttijälkien siivouksenkin.

Mitä kylpyhuoneremontissa tapahtuu?

Monivaiheisena projektina kylpyhuoneremontti vaatii laajaa ammatillista ja teknistä osaamista. Jos remonttiin kuuluu vaiheita, jotka eivät kuulu KotiLoven asiantuntijoiden osaamisen piiriin, yrityksen ammattitaitoiset ja luotettavat yhteistyökumppanit hoitavat ne ilman, että asiakkaan tarvitsee tehdä niistä erillisiä sopimuksia.

Kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti alkaa asiakkaan yhteydenotosta ja remonttitarpeiden ja -toiveiden sekä budjetin kartoittamisesta. KotiLove laskee tarjouksen kylpyhuonetilojen mittausten ja teknisten vaatimusten perusteella. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovitaan remontin aloituksesta, mitä ennen käydään läpi remonttiaikataulu ja muut remontointiin liittyvät yksityiskohdat.

Vanhempiin kylpyhuoneisiin tehdään asbestikartoitus ja tarvittaessa asbestipurku, jonka toteuttaa siihen erikoistunut alan ammmattilainen. Ennen vanhojen kalusteiden ja pintojen purkua koti suojataan tarvittavilta osin. Purkamisen jälkeen tarkistetaan rakenteiden kunto ja tehdään kosteusmittaukset. Mahdolliset vauriot korjataan ennen uusien pintojen asennusta.

KotiLove tekee uusien pintojen pohjatyöt ja sertifikaattien mukaisen vesieristyksen huolellisesti, nykyaikaisia materiaaleja käyttäen. Seinät laatoitetaan ennen lattiamateriaalien ja katon paneelien tai MDF-levyjen asennusta. Lattiamateriaalina käytetään laattojen ohessa nykyisin yhä useammin saumatonta polyuretaanipinnoitetta, josta kerrotaan yksityiskohtaisemmin toisessa artikkelissamme.

Ammattitaitoiset sähkö- ja putkimiehet huolehtivat kylpyhuoneremontissa omista osaamisalueistaan, kuten valaistuksen ja vesipisteiden asennuksista ja kytkennöistä. Remontin viimeisimpinä vaiheina asennetaan kalusteet sekä tehdään tarvittavat listoitukset. Remontin päätteeksi suojaukset poistetaan ja remontintekijät siivoavat jälkensä perusteellisesti. Loppukatselmuksen jälkeen asiakas saa tarvittavat ohjeistukset. Uusi, hieno kylpyhuone on käyttövalmis, ja aikaa on kulunut vain reilu viikko.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Jätä kommentti