Asumisen mukavuutta, tilojen toimivuutta

Kodit ja toimitilat vaativat jatkuvaa huoltoa ja ylläpitoa. Me tarjoamme sinulle mielenrauhaa hoitamalla remontit ja huoltotyöt puolestasi.

Ota yhteyttä

Tee kodistasi sinulle sopiva

Tuntuuko koskaan siltä, että kodin keittiö tai kylppäri kaipaisi pientä kasvonkohotusta? Me Koti Lovella hoidamme kaikki kodin remontit vankalla kokemuksella ja ylpeydellä! 

Koti Loven asiakkaana saat:

Omaan kotiin kannattaa panostaa

Kodin joka yksityiskohta vaikuttaa arkeen suuresti. Halkeilleet kaakelit, kellastuneet saumat ja kulahtanut ilme saadaan kerralla kuntoon yhteistyössä oikean remonttikumppanin kanssa. Me Koti Lovella panostamme jokaisen asiakkaan kotiin, niin kuin se olisi omamme. Löydämme varmasti juuri sinunkin tarpeisiisi sopivan ratkaisun – ja lopputuloksena saat kodin, johon on aina ihana tulla.

Pienelläkin remontilla voi olla suuri vaikutus

Koti Love on suunnitellut ja toteuttanut remonttia jo vuosien kokemuksella Oulun seudulla.  Haluamme aina tarjota asiakkaalle parhaan ja kustannustehokkaimman ratkaisun. Joskus riittää pienikin remontti, ja joskus taas on pakko uusia tiloja isolla kädellä. Koska ymmärrämme, että korjaukset voi tehdä kohdistetusti, emme myy sinulle turhaa remonttia. Meidän kauttamme saat juuri sellaisen remonti, jota kotisi tarvitsee.

Tee kodistasi mukava paikka asua

Toimimme kaikkialla Oulussa tehden suomalaisista saunoista, kylpyhuoneista sekä keittiöistä asukkaiden toiveiden mukaisia, viihtyisiä ja ennen kaikkea luotettavasti toimivia.

Hoidamme tarvittaessa pintaremonttien lisäksi myös erilaiset käyttövesi- ja putkityöt. Koti Loven kanssa voit luottaa työn laatuun, sillä teemme aina työn huolella ja ammattiylpeydellä alusta loppuun, yksityiskohdista huolehtien.

Tinkimätöntä laatua, mielenrauhaa ja asumisen helppoutta. Sitä on Koti Love.

Meiltä saat apua

Jos kaipaat kotiisi remonttia, aloita sen suunnittelu pyytämällä meiltä tarjous remonttiisi. Jos et ole täysin varma, mitä kaikkea kodissasi tulisi remontoida, voit myös kysyä meiltä rohkeasti neuvoa tilanteeseesi. Autamme mielellämme!

Tiedustele remonttitarjouksesta